fbpx

Nieuwe Daisycon Energievergelijker: eenvoudige implementatie, altijd up-to-date

Datum van publicatie:

Bekijk onze energievergelijker

Meer dan een miljoen Vlaamse huishoudens zitten nog altijd vast aan de duurste energiecontracten op de markt. Slechts 16% voor elektriciteit en 15% voor gas slaagde erin een van de tien voordeligste contracten af te sluiten. Het prijsverschil tussen de duurste en goedkoopste energiecontracten kan echter oplopen tot maar liefst 700 euro per jaar. Door slim te vergelijken, kunnen gezinnen dus flink besparen op hun energiefactuur.

De Daisycon Energievergelijker biedt niet alleen voordelen voor consumenten, maar is ook een uitstekende tool voor publishers die hun website willen verrijken en extra inkomsten willen genereren. In dit artikel lees je de redenen waarom je als publisher de Daisycon Energievergelijker wilt integreren op je website.

Extra inkomstenbron

Door de Daisycon Energievergelijker op je website te plaatsen, kun je een extra inkomstenbron genereren. Voor elke succesvolle overstap die via jouw website wordt gedaan, ontvang je een hoge commissie van wel € 40,- tot € 60,- per sale.

Toegevoegde waarde voor bezoekers

De Energievergelijker biedt een nuttige dienst aan jouw websitebezoekers. Ze kunnen eenvoudig energieleveranciers vergelijken en geld besparen, wat hun tevredenheid en loyaliteit vergroot. De energievergelijker vergelijkt energiepakketten van de belangrijkste aanbieders en toont daarnaast de belangrijkste acties van dat moment.

Bezoekers kunnen op ‘Prijsopbouw’ klikken. Waarna de volledige opbouw van de prijzen op een overzichtelijke manier wordt getoond.

Veel filteropties en inzichten

Als website-eigenaar wil je bezoekers de beste energieopties bieden om hen te helpen een weloverwogen keuze te maken. We hebben het daarom mogelijk gemaakt om op diverse criteria een voorselectie te maken door te prefillen of de bezoeker zelf hierin een keuze te laten maken. Door duurzaamheid centraal te stellen, trek je milieubewuste klanten aan. Door in de dropdown te kiezen voor het hoogste teruglevertarief en de dynamische tarieven aan te vinken, maak je het aanbod aantrekkelijk voor diegenen die op zoek zijn naar kostenbesparingen en flexibiliteit. Diverse contractlooptijden bieden je bezoekers keuzevrijheid, zodat ze een contract kunnen kiezen dat past bij hun situatie. Door ook de totaalprijs na teruglevering inzichtelijk te maken, maak je het vergelijken van aanbiedingen eenvoudig voor bezitters van zonnepanelen, waardoor je bezoekers een complete en transparante ervaring biedt.

Gebruiksvriendelijke integratie

Het integreren van de Daisycon Energievergelijker op je website is eenvoudig en snel. Daisycon biedt verschillende integratieopties, die zonder technische kennis kunnen worden geïmplementeerd. De code kan gegenereerd worden in de myDaisycon Configurator en is ook beschikbaar via een WordPress plugin, wat het nog makkelijker maakt om de vergelijker toe te voegen aan je website.

Conversieoptimalisatie en flexibiliteit

Als publisher heb je de mogelijkheid om talloze zaken in de energievergelijker te testen en te optimaliseren. Je kunt kleuren aanpassen, filters aan- of uitzetten, en zelf bepalen welke pakketten en acties wel of niet worden getoond. Je kunt bijvoorbeeld de pakketten met groene stroom tonen of het verbruik instellen op een niveau dat past bij je doelgroep. Richt jouw website zich op gezinnen, stel dan een realistisch (hoger) verbruik in, zodat de eerste resultaten overeenkomen met de verwachtingen van je bezoekers. Test welke instellingen bij jouw website voor de hoogste click-through rates (CTR) zorgen en optimaliseer om de beste resultaten te behalen.

Daisycon Energievergelijker

Up-to-Date aanbod en onderhoud

Daisycon zorgt ervoor dat de scherpste acties van het moment automatisch aan de vergelijker worden toegevoegd. Dit betekent dat jouw bezoekers altijd de beste deals en meest actuele informatie te zien krijgen. Daisycon en haar partners verzorgen de inhoud én het onderhoud, zodat het aanbod van de beste adverteerders altijd up-to-date op je website wordt getoond.

Directe goedkeuring campagnes

Alle adverteerders worden in de tool zelf automatisch goedgekeurd na implementatie.

Neem contact op

Interesse, vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze specialisten voor deskundige ondersteuning.


Claudia Ohanis - Spoor Daisycon

Meer weten?

Neem contact op, en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Claudia Ohanis – Spoor, Product Manager Affiliate Marketing Tools